Szavazz!!

Szavazz, h a mi országunk szereti a legjobban a Twilight-ot!!

http://tweeter.faxo.com/Top_Twilight_Nation/2010/01


Szijjasztok!!

Előszőr is szeretném megköszönni, a rengeteg szavazónak, h részt vett a közvéleménykutatásban!!
Külön köszönet azoknak, akik segítettek abban, h kicsit tisztábban lássam, olvasóim korban vélhető rétegződését!!
Nem tagadom meglepett, h ennyien szavaztak.. és persze a korhatárok eloszlása is okozott meglepetéseket /legalább is számomra/.. Ezzel természetesen nem azt mondom, h nem örülök a szavazás alakulásának, mert arról szó nincs.
Abban az esetben, ha /szintén a korcsoportos szavazásra gondolok most/ a végeredmény valóban reális, értem ez alatt azt, h mindenkii akii szavazott valóban azt a korcsoportot jelölte meg, amibe tartozik, akk viszont úgy érzem, tényleg megéri írnii. Hihetetlen boldoggá tesz, h a Twilight Sagát kedvelő réteg egyre szélesedik. Az meg, h blogommal én is hozzájárulhatok ehhez a folyamathoz, ismételten örömmel és elégedettséggel tölt el. És, h még 1x megköszönjem, most azokhoz szólok, akik olvassák a Night Light-ot.

Tudom ócska kifogásnak hangzik, hiszen az elmúlt hetekben már valaki a fejemhez vágta, de tényleg nem sok időm marad az iskola és az egyéb elfoglaltások mellett sajnos a blogra, és a Nigth Light-ra!! Ahogy azt a chat-en is megemlítettem, bejutottam egy országos média, filmes versenyre, vetélkedőre, melyen 2. helyet értem el. /Egyébként ha valaki kíváncsi lenne a döntőre, akk azt 2010. február 6.-án (szombat) a Duna Tv-n 15:10 perckor megtekintheti/ de a lényeg, h ezek a versenyek, mert van még egy, ami szintén erre áll rá.. komolyan szükségesek a jövőm szempontjából. Tehát kérek mindenkit, nézzék el nekem, ha csúszok a fejezetekkel...

Jah és még valamii. Egy hónappal ezelőtt kiírtam egy versenyt.. melyre eddig 6-an vagy 7-en jelentkeztek. Azért találtam ki, mert tisztában vagyok vele, h az utóbbi időben elhanyagoltam a blogot, és ezzel szerettem volna, kicsit összehoznii a látogatókat, olvasókat!! Szerettem volna kis életet vinni az egészbe. De sajnos versenyzők nélkül, ez nem lehetséges!! Természetesen nem kényszer, de én 2010 február 28.-áig továbbra is bizalommal várom a játékosok jelentkezését!! Az általam összeállított kérdések egy Twilight Saga rajongóó számára nem jelenthetnek majd akadályt.

Minden kedves látogatónak, és olvasónak köszönöm az itt létet!! További kellemes időő töltést!

Niky

Keress a blogon!!

A szerelemben, ötvözzük a vámpír temperamentumát egy őzike türelmével.




Kattints és nézd meg mire gondol Edward /a szöveg angol lesz/

Újabb New Moon Trailer

Erről a vidiről Tarantino-tól kaptam infót... Köszönöm...=) /Niky/

Eclipse...

Twilight kocka

2009. július 20., hétfő

Pár említésre méltó dolog...

Szijjasztok!!

Először is -Chat-en láttam, h elég sokatoknak belassítja az oldal a gépét- ne haragudjatok, majd megpróbálok kitalálni vmit,h ezt kiküszöböljem.

Másodszor eddg csak pár darab borítót kaptam meg, és a kitűzött határidő MA lejár.. Tudom, h nyár van és h, mindenki nyaral stb.. éppen ezért, meghosszabbítom a határidőt még egy hónappal.
Remélem, tudtam segíteni. Viszont arra kérek, minden jelentkezőt, h ha meggondolná magát, és még sem szeretne részt venni a versenyben, nem szeretné megtervezni a borítót, az küldjön nekem tájékoztató illetve felhívó jelleggel egy E-mailt, h Ő még sem szeretne benne lenni a játékban. Ez fontos lenne, mert akk arra a borítóra nem várok...

Harmadszor már eléggé benne vagyok/vagyunk a Night Light-ban. Rendszeresen kapom a visszajelzéseket, aminek nagyon örülök, mert én ezekből tudom, h tetszik-e, avagy sem. Nos most arra gondoltam, h akinek van kedve és megosztaná velem, az írja meg a kedvenc fejezet címét, esetleg idézetet, ami elnyerte tetszését... persze a Night Light-ból.. ez nekem nagyon fontos lenne... szal kérek minden hű olvasót, h szánjon rám, illetve művemre egy kis időt, és írja meg nekem a fent említetteket... történhet ez E-mailben, vagy itt a blogon, egy kommentár formájában!

És végül amint látjátok megint új lett a dizi. Szomorúan látom a szavazatokból ítélve, h sokatoknak nem nyerte el tetszését.
Nos, a blogon még mindíg megtalálható az "ÖTLETEK" bejegyzés. Szívesen venném, ha kommentárba leírnátok nekem, h mitől lenne jobb a blog, mi hiányzik róla stb... ha esetleg azt a bejegyzést nem találjátok meg, ehhez is leírhatjátok!!

Várom a kommentárokat, esetleg E-mail-eket, és mindenek előtt a könyvborítókat!!

/Niky/

10 megjegyzés:

Névtelen írta...

Twilight:
"De a jó és rossz tudásnak fájáról nem ehetsz: mert azon a napon, amikor annak gyümölcséből eszel, halálnak halálával halsz meg. "-Genezis, 2:17

(Ezeket a sorokat olvashatjuk az első lapon)

Itt az alma a tiltott szerelmet ábrázolja, ahogy ezt Bella a kezében tarja. Csak itt nem maga az alma a kísértés, hanem Edward számára Bella.

Névtelen írta...

New moon:
Szilaj gyönyörnek vége is szilaj, lázába pusztul el, mint tűz s a lőpor, mely csókolódzva hal meg: lásd, a méz is. Csömörletes, mihelyt túlontúl-édes.



A borítón egy hervadt, elhagyott tulipánt láthatunk. A tulipán Bellát ábrázolja, mivel a könyvben, a lány szörnyű megpróbáltatásoknak lesz kitéve, és nagyon magába fordul. A borító alján láthatunk egy könycsepp formájú szirmot, ami valószínüleg Bella átsírt napjaira utal.

Névtelen írta...

Eclipse:
A borítón egy vörös selyemszalag található, egyik helyen elszakadva, mindössze egy szál tartja össze. Ez a szalag Bella és Jacob kapcsolatát szimbolizálja, aminek majdnem vége szakad. A színe pedig a kettőjük közötti kapcsolatot jellemzi, hiszen Bella rájön hogy számára Jacob több mint barát.
A barátság egy selyemszalag, amely könnyen elszakad, s bár összekötni összelehet, a csomó mégis megmarad

Névtelen írta...

Breaking down:
A borítón egy bordó gyalog szerepel a háttérben, míg előrébb egy fehér királynő. A gyalog Bella régi életében (amikor még ember volt) a szerepét szimbolizálja, hiszen emberként nem tudott túl sok minden segíteni egy harcban, hiszen akkor ő volt a célpont, az áldozat. A gyalognak is ez a szerepe a sakkban. Viszont az új életében (amikor már vámpír) több hasznát veszik, mint hitték volna. A sakkban a királynő a legmozgékonyabb és a leghasznosabb bábú, és ilyen lesz Bella is vámpírként.

Névtelen írta...

New moon filmzene:
Coldplay- Fix you (kedvencem)
Flaming Lips- Do you Realize?
Linkin Park-Paper Cut
Muse- Hyper Music
Muse- Apocalypse Please
The All-American Rejects-Time Stands Still
Marjorie Fair -Empty Room (ez is jóó)
Matchbox Twenty-Unwell
Jimmy Eat World -Pain
The Vines -Ride
Brand New-Tautou
Relient K-Be My Escape
Verve Pipe-“Never Let You Down”
Coldplay -The Scientist
Ez elég hiányos:$

Niky írta...

Huh.. köszii szépen...mindent!
Sokat segítettél...=)

Unknown írta...

Sziasztok.
nagyon örülök,hogyy megtaláltam ezt a blogot.Nagyon szuper.

Üdv
kata

Unknown írta...

Helló.Azt szeretném megkérdezni,hogy az első fejezetet holtalálom,mert csak a másodiktól kezdődik amit találtam.
Köszönöm.
Üdvözlettel
Kata

Niky írta...

Szijja Kata!!
Minek az első fejezete kell??

Névtelen írta...

Szia Niky! nagyon jó az oldalad nagyon tetszik csak egy gondom van! a gépemről nem tudom el olvasni mert nagyon fáj a szemem és arra akarlak meg kérni hogy nem-e küldenéd el nekem e-mailba mert akkor ki tudnám nyomtatni az egyik ismerösöméknél.
Mert nekem sajnos nincs nyomtatom! Na mindegy ha el küldenéd nagyon hálás lenék neked!! Amugy a Night Light kellene nekem mert a többi már meg van!! A címem viki21@citromail.hu
erőre is köszönöm!!
És még egy ilyen jó oldalt sem találtam !! A tied a legjobb!!!!!!!!!!!!!!!
köszi

New Moon cast:

"Magical Template" designed by Blogger Buster