Szavazz!!

Szavazz, h a mi országunk szereti a legjobban a Twilight-ot!!

http://tweeter.faxo.com/Top_Twilight_Nation/2010/01


Szijjasztok!!

Előszőr is szeretném megköszönni, a rengeteg szavazónak, h részt vett a közvéleménykutatásban!!
Külön köszönet azoknak, akik segítettek abban, h kicsit tisztábban lássam, olvasóim korban vélhető rétegződését!!
Nem tagadom meglepett, h ennyien szavaztak.. és persze a korhatárok eloszlása is okozott meglepetéseket /legalább is számomra/.. Ezzel természetesen nem azt mondom, h nem örülök a szavazás alakulásának, mert arról szó nincs.
Abban az esetben, ha /szintén a korcsoportos szavazásra gondolok most/ a végeredmény valóban reális, értem ez alatt azt, h mindenkii akii szavazott valóban azt a korcsoportot jelölte meg, amibe tartozik, akk viszont úgy érzem, tényleg megéri írnii. Hihetetlen boldoggá tesz, h a Twilight Sagát kedvelő réteg egyre szélesedik. Az meg, h blogommal én is hozzájárulhatok ehhez a folyamathoz, ismételten örömmel és elégedettséggel tölt el. És, h még 1x megköszönjem, most azokhoz szólok, akik olvassák a Night Light-ot.

Tudom ócska kifogásnak hangzik, hiszen az elmúlt hetekben már valaki a fejemhez vágta, de tényleg nem sok időm marad az iskola és az egyéb elfoglaltások mellett sajnos a blogra, és a Nigth Light-ra!! Ahogy azt a chat-en is megemlítettem, bejutottam egy országos média, filmes versenyre, vetélkedőre, melyen 2. helyet értem el. /Egyébként ha valaki kíváncsi lenne a döntőre, akk azt 2010. február 6.-án (szombat) a Duna Tv-n 15:10 perckor megtekintheti/ de a lényeg, h ezek a versenyek, mert van még egy, ami szintén erre áll rá.. komolyan szükségesek a jövőm szempontjából. Tehát kérek mindenkit, nézzék el nekem, ha csúszok a fejezetekkel...

Jah és még valamii. Egy hónappal ezelőtt kiírtam egy versenyt.. melyre eddig 6-an vagy 7-en jelentkeztek. Azért találtam ki, mert tisztában vagyok vele, h az utóbbi időben elhanyagoltam a blogot, és ezzel szerettem volna, kicsit összehoznii a látogatókat, olvasókat!! Szerettem volna kis életet vinni az egészbe. De sajnos versenyzők nélkül, ez nem lehetséges!! Természetesen nem kényszer, de én 2010 február 28.-áig továbbra is bizalommal várom a játékosok jelentkezését!! Az általam összeállított kérdések egy Twilight Saga rajongóó számára nem jelenthetnek majd akadályt.

Minden kedves látogatónak, és olvasónak köszönöm az itt létet!! További kellemes időő töltést!

Niky

Keress a blogon!!

A szerelemben, ötvözzük a vámpír temperamentumát egy őzike türelmével.




Kattints és nézd meg mire gondol Edward /a szöveg angol lesz/

Újabb New Moon Trailer

Erről a vidiről Tarantino-tól kaptam infót... Köszönöm...=) /Niky/

Eclipse...

Twilight kocka

2009. április 14., kedd

Szijjasztok!!!




Gondolom sokan elolvastátok már Stephanie Meyer - Twilight/Alkonyatját.


Bizonyára akadnak köztetek olyanok is akik már a New Moon/Újholdat is és a másik két részét Eclipse/Fogyatkozás és Breaking Dawn/Hajnal törés, szakadáson is túl vannak már. Mivel én is elolvastam már mind a 4 könyvet + Midnight Sun/Éjféli napot is elkezdtem írni egy 5. részt. Persze a közelébe sem ér az első 4-nek, de úgy gondolom, hogy a célnak megfelelő lesz.


Akik már mind a 4 részt olvasták, és szívesen olvasnák még azoknak ajánlom az általam írt 5. rész olvasását. Amennyibben tetszik, folyamatosan írom, olvassátok és kommentáljátok nyugodtan.
Persze minden Alkonyat rajongónak tudom ajánlani. Remélem tetszeni fog!!
Niky

25 megjegyzés:

Névtelen írta...

Halihóó:) nálad kezdtem el olvasni a new moon-t és most akartam folytatni..de seholsem találom..segítenél??:) köszike puszi.am nagyon örülök az oldaladnak..szuper:)

Niky írta...

Szijja!! Elöször is köszike!!! Másodszor, ha gondolod elküldöm neked privibe, ha szerrtnéd, ha nem akk felteszem ide újra, mert ma egy véletlen folytán kitöröltem. Sztem napokon belül vissza teszem az egészet, de mondom még 1x ha kell szívesen elküldöm!!!

Névtelen írta...

Szia..én is elkezdtem olvasni a New Moont:)...de most nem találom sehol..minél elöbb felteszed léci::D

Niky írta...

Feltettem!! =)

Névtelen írta...

Imádlak..

Névtelen írta...

időő!!! ezt most te írtad?? mármint a 2.részt?? mekkora egy tajparaszt vagy...ne gondold magad nagyszámnak..ez egy szemét mocsok dolog..:@ pf..egy szánalmas kis csicska vagy..én meg azt hittem h a könyvből másoltad..még jó h utána olvastam..ididóta faszfej kurvaa:@!!!!!!!

Niky írta...

Igen én írtam, de ez eddig is fel volt tüntetve, nem értem mi ebben a rossz!!?? Egyébként egyáltalán nem gondolom magam nagyszámnak, nem azért kezdtem el írni, hogy most akk én leszek a nem tom kicsoda, hanem mert sztem aki már olvasta mind a 4 részt egy jó szórakozás egy másik lehetséges folytatást olvasnia. Mondjuk sztem a véleményed szebben is el lehetett volna mondani, mindenesetre köszi, ez nagyon jól esett. :S

Niky írta...

Nah várj, lehet, hogy én értettem félre de a 2. rész alatt a New Moon-t értetted?? Mert az az eredeti! Én az "5. részt" írtam, (fan)folytatásként!!!

Névtelen írta...

Nyomi aki irta azt a kommentet...Egyszerüen nem kell olvasni ha nem tetszik..ha meg akkor is zavar kopj le..amugy Niki köszönd meg neki h ennyi idöt szánt az oldaladra;)

Niky írta...

:D, Köszike, ezt megfogadom!! És igazad nem foglalkozom vele tovább. Mondjuk a tegnapomat tönkre vágta az biztos, de már mind1.

Névtelen írta...

profi az oldal,és az 5. rész is profi,amit te írtál Niky!
alig várom a folytatást! nekem is megvan az összes rész, ha kell elküldöm bárkinek priviben :)

Niky írta...

Szijja!!Örülök, hogy tetszik!! Köszike, és mindenki nevében is sztem, hogy ilyen segítőkész vagy!!

Névtelen írta...

szia!sztem találj ki egy saját sztorit,ha lehet,mert ez nem igazán fair és nem is túl etikus.ennyi erővel a Harry Pottert vagy vagy akármelyik híresebb regényt folytathatnád,ami elég gáz.Lehet,hogy tudsz írni,nem mondom,hogy nem,de más író művébe belekotorni elég nagy szemtelenség.Kb mintha bajuszt rajzolnál a Mona Lisára...bocsi

Alice írta...

ugyan miért??(bocsi hogy én válaszolok elősször de Niky a barátnőm és megvédem az ilyen "kritikusok"-tól)
Ez (de,Niky javíts ki ha tévednék!) nem hivatalos, nem lessz kiadva sem és csak az olvassa akit érdekel! kizárólag szórakozási céllal!..most komolyan neked nem szabadul el a fantáziád ha végzel egy könyvvel?..hogy mit csinálnak utána a szereplők?...mert ez pont arra való..egy lehetséges folytatás! csak enyit akartam.
sziasztok!

Niky írta...

Elöször is Alice, nagyon köszönöm, hogy kiálltál mellettem és h a barátnődnek tartasz. Az is igaz, h ez nem egy hivatalos, kiadásra készült "könyv", ez (a félre értések elkerülése érdekében mondom)egyfajta fanfolytatás. Nem kényszerítek senkit h olvassa el, aki szeretné az megtejeti, akit meg nem érdekel az meg hagyja itt az oldalt és kész.
Másodszor kedves névtelen..nem kotortam bele senki a művébe, akk tettem volna meg, ha mondjuk magát az Alkonyatot vagy a New Moon vagy akármelyik másik részét formáltam volna át az én szemszögemre és azt írtam volna meg. Itt erről szó sincs. Egyébként köszi a tanácsokat és ígérem ha befejeztem az 5. résszel kitalálok egy saját sztorit!! Asszem egyenlőre ennyih!!
Puszy, szijjasztok!!

Névtelen írta...

Hogyan tudsz te ilyen jól írni!!!?Ne sértegessétek Niky-t mert szerintem ti sem tudtok jobbat!!!!

Niky írta...

=) Köszike....

Kyra írta...

Kérlek folytasd!!!!!!Nagyon tetszik!!!

Niky írta...

=) Örülök neki, és ígérem folytatom!!

Névtelen írta...

szijjasztok!
vissszaolvastam, és csak azt mondhatom Niky, hogy a többség naon szeret és támogat, az a két ember, aki leszólt, az nagyon nem érti, hogy miért csinálod ezt, nem tudják felfogni a kicsi agyukkal ^^egyébként nem egy Mona Lisás képet láttam amire szakállat és bajuszt rajzoltak...erről ennyit, és ezeket még nem egy könyvebe (tamnkönyvbe!) is belerakják... az már tényleg pofátlanság, bár a Mona Lisa télleg naon csúnya...na mind1, eltérek a tárgytól :D tehát tudd, hogy sokan számítanak rád, és szeretnek! gondolom Alice és én erre naon jó példa vagyunk, hogy a többiekől már ne is beszéljek ^^ egyébként Réka vok, ha erre még nem jöttél rá =)na jó kirándulást, várunk vissza!
szijja&puszi,Réka

Niky írta...

Szijja Réka!!
Nagyon köszönöm!!
Nagyon fontosak vagytok nekem...ezért köszönöm h vagytok nekem.... Mindenkinek szíve joga véleményt alkotni, de azért ezt szépen is lehet... Számíthattok is rám, annyit ígérhetek..
Még egyszer köszönöm!!
Sietek haza!!
Puszii

Névtelen írta...

Szijjasztok!!!
Vki el tudná nekem küldeni az Alkonyatot e-mail-ben???pls XD
Előre is köszi !
lizanyuszi@gmail.com
Liz

G. írta...

Szia!
Le akarom menteni magamnak az 5.részt, de sehol sem találom az 1. fejezetet. Meg tudod mondani hhogy merre van? köszi

Névtelen írta...

Szia Niky! Ne halgas azora akik fikázni probálnak téged, egyátalán nincs igazuk! Nagyon úgyes vagy és így tovább! Ja és sies mert nagyon kiváncsi vagyok a folytatásra! Amugy szeretném ki nyomtatni de nincs ithon nyomtatom, el tudnád nekem küldeni az általad írt "könyvet" nagyon meg köszönném! A címem viki21@citromail.hu köszönöm még egyszer! Puszi Viki voltam! Bár nem is ismersz! De melletted állok!

kriszty írta...

Látom te írtad az 5.részt. Én elolvastam és nagyon tetszett. Van tehetséged hozzá. :) Én már az igazi folytatást várom. Arról tudsz valamit?

New Moon cast:

"Magical Template" designed by Blogger Buster